Προσοχή!!! Φανταστική ιστοσελίδα

Προσοχή!!! Φανταστική ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε για εκπαιδευτικόυς και διαφημιστικούς λόγους και ουσιαστικά αποτελεί μια ιστοσελίδα επίδειξης.

Ολα τα στοιχεία που υπάρχουν στην ιστοσελίδα αυτή είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και αν κάπου ταυτίζονται με πραγματικά στοιχεία είναι μια απλή σύμπτωση.

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί ένα πρότυπο για την παρουσίαση ηλεκτρονικών επιχειρήσεων που απαιτούν Αγγελίες. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για:

  • Αγγελίες γάμου (γραφεία συνοικεσίων)
  • Αγγελίες γνωριμιών
  • Αγγελίες πώλησης αντικειμένων (βιβλία, ρούχα, κλπ)

Η ιστοσελίδα δεν αναφέρεται σε e-shop για πώληση προϊόντων αλλά για αγγελίες που θα δημιουργούνται από τον πελάτη (μέλος ). Οι αγγελίες μπορούν να φιλοξενούνται δωρεάν η να ζητείται χρηματική αποζημίωση.

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζεται ένα γραφείο συνοικεσίων όπου τις αγγελίες τοποθετεί ο διαχειριστής της ιστοσελίδας και τα στοιχεία των πελατών είναι μυστικά. Η ιστοσελίδα θα μπορούσε να είναι δωρεάν για τα μέλη της, όπου καθε μέλος θα μπορεί να ανεβάζει την αγγελία γάμου η γνωριμίας που επιθυμεί και επίσης θα μπορεί να ανταλλάσει μηνύματα η ακόμα και chat με αλλα εγγεγραμμένα μέλη και προφανώς όλο αυτό θα μπορούσε να γίνει και επί πληρωμή.